Diensten

Een timmer- en schildersbedrijf zoals u zich wenst

Vaak horen wij het terugkomen: een timmerman kan toch niet schilderen en vice versa. Dat is in veel gevallen een juiste vraag, omdat veel timmer- of schildersbedrijven dit niet doen. Bij T&S Bouwbedrijf uit Heerhugowaard kunnen wij deze vraag volmondig met ‘jawel’ beantwoorden. Wij voeren niet alleen timmerwerkzaamheden uit, maar zijn ook een gespecialiseerd bedrijf in schilderwerk. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard, maar hebben in een wijde omgeving al vele projecten op het gebied van timmer- en schilderwerk uit mogen voeren.

Meer weten?

Wilt u zich door ons laten adviseren over de vele mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om ons enthousiasme voor onze producten met u te delen. 

Onze werkzaamheden

Wij voeren een breed scala aan diensten uit. Hieronder treft u het grootste deel van ons assortiment aan diensten. Staat uw klus hier niet tussen, maar heeft u een vraag voor ons of wij de klus toch uit kunnen voeren? Neem dan contact op met ons. Onze vakmannen kunnen u in ieder geval helpen met onderstaande diensten:

Schilderwerk
– Schilderen / Lakken (binnen- en buitenshuis)
– Behangen
– Stukadoren van wanden en plafond
– Betegelen van wanden en vloeren
– Kitten

Timmerwerk
– Plafonds (schroten, panelen, gipsplaten, enz.)
– Timmer- en metselwerk
– Tegelwerken
– Verlichting
– Kasten, rekken enz.
– Tuinhuisjes
– Dakramen (inclusief aanpassingen en afwerking)
– Demontage en sloopwerken

Een betrouwbaar netwerk aan freelancers

Bij T&S Bouwbedrijf uit Heerhugowaard voeren wij alle werkzaamheden uit op het gebied van timmerwerk, maar ook op het gebied van schilderwerk hebben wij de beschikking over een breed netwerk aan freelancers. Wij staan voor kwaliteit en binnen ons bedrijf behoren enkel deze freelancers hierbij. Door ons grote netwerk, kunnen wij elke klus uitvoeren. Of dit nu een grote klus is of slechts een kleinere klus. In de regio hebben wij projecten uitgevoerd in (nieuwbouw)woningen, maar ook in kantoren, de retail- en industriële sector staan wij ons mannetje. T&S Bouwbedrijf kent wat dat betreft geen grenzen om uw project uit te voeren.

Hierbij staat kwaliteit voor een eerlijke prijs bovenaan ons prioriteitenlijstje. U wilt de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd hebben en bovendien voor een eerlijke prijs. Wij maken dit graag voor u mogelijk.

Contact Ons

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag over uw schilderklus of een klus op het gebied van timmeren? Contacteer ons gerust voor meer informatie. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dan kunt u het beste contact met ons opnemen, dit kan via ons contactformulier. Wij hanteren een eerlijke prijs en zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een offerte.